Pirita Pansionaat valmib aasta lõpuks

PM Tervis
Copy
Pirita Pansionaat on uusehitis, mis valmis möödunud aastal.
Pirita Pansionaat on uusehitis, mis valmis möödunud aastal. Foto: Pirita linnaosa valitsus

Pirita Pansionaadi hoone karp on valmis, fassaad soojustatud ja aknad ees. Esimesed kliendid loodab pansionaat vastu võtta järgmise aasta algul.

«Pirital on erakordne aeg selles mõttes, et korraga on käsil kahe sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna hoone laiendamine ja ehitus. Pean silmas rekonstrueeritavat Pirita perearstikeskust ning Pirita Pansionaadi ehitust,» sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, kes lisas, et elanike huvi Pirita Pansionaadi vastu on olnud väga elav.

Esialgse plaani järgi pidanuks Pirita Pansionaat valmima juba sügisel, kuid koroonakriis pani ehituse pausile ja nüüd saab hoone valmis detsembris. Esimesed elanikud saavad sisse kolida tuleva aasta algul, lubas Maarjamaa Kodud OÜ juht Kristo Priimägi.

Tänaseks on hoone karp valmis ning katus, fassaad ja terrassid soojustatud. Aknad on ees ja siseseinad krohvitud. Käsil on maalri- ja plaatimistööd ning majas toimetavad elektrikud ja torumehed. Augustis hakatakse välisuksi paigaldama, ripplagesid ehitama ja maha pannase PVC põrandakatted.

Pansionaat on valmis vastu võtma 250 eri vanuses klienti. Majja tulevad 1- ja 2-kohalised toad ning hinnad algavad 37 eurost ööpäeva eest. Hinna sees on neli söögikorda, baasravimid, toa koristamine, hooldusvahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles