Maskides ettevõtlikud inimesed toetavad kübarapeoga Eesti Vähiliitu mammograafi soetamisel

PM Tervis
Copy
Kübarapeo teema on «Stiilne mask».
Kübarapeo teema on «Stiilne mask». Foto: Shutterstock

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni (EENA) heategevuslik Kübarapidu toimub 13. augustil kell 18.30 Viimsis, rannarestoranis Paat. Kübarapeo teema on «Stiilne mask».

EENA on heategevusse sihipäraselt panustanud 1993. aastast ning ka Kübarapidu on pika traditsiooniga. Sel aastal toetatakse Eesti Vähiliitu uue mammograafi soetamisel. Nõnda aidatakse ennetada haigestumist ja päästa igas eas naiste elusid.

EENA heategevuslikke Kübarapidusid iseloomustavad põnev stiil, meeleolukad etteasted, erilised kohtumispaigad ja üllatused. Kübarapeol astub ka esmakordselt lavale noor moelooja oma moebrändiga BIRKENTHAL, mis pakub naistele ja meestele eksklusiivseid ning isikupäraseid aksessuaare. Brändi läbivaks jooneks on naiselikkus ja mehelikkus, rõhutades luksuslike detailidega kandja erilisust unikaalselt ja sõnadeta.

Kübarapeole oodatakse lisaks EENA liikmetele kõiki külalisi, kel on soovi panustada heategevusse. Kübarapeo korraldaja on traditsiooniliselt EENA Tallinna klubi, kes enam kui 70 liikmega on EENA kõige suurem klubi. Tallinna klubi loodi koos EENAga 1992. aastal, ühendades naisi igas vanuses ja igalt elualalt. EENA-l on täna kaheksa aktiivset klubi üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles