Lõuna-Hispaania teatas, et karmistab koroonameetmeid mis tahes hinna eest (1)

PM Tervis
Copy
Andaluusia terviseminister Jesús Aguirre pressikonverentsil Sevillas, kus tutvustati uusi PCR koroonatestide võtmise vahendeid 20. augustil 2020. Andaluusia valitsuse juht Juan Manuel Moreno lisas samas, et kui viiruse levik laieneb, karmistatakse meetmeid ükskõik millise hinnaga.
Andaluusia terviseminister Jesús Aguirre pressikonverentsil Sevillas, kus tutvustati uusi PCR koroonatestide võtmise vahendeid 20. augustil 2020. Andaluusia valitsuse juht Juan Manuel Moreno lisas samas, et kui viiruse levik laieneb, karmistatakse meetmeid ükskõik millise hinnaga. Foto: Mara Josa/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hispaania suurima pindalaga autonoomse piirkonna Andaluusia valitsus teatas valmisolekust karmistada koroonaviiruse leviku tõkestamiseks vajalikke meetmeid olenemata nende mõjust majandusele ja inimeste privaatsusele, vahendab Olive Press.

Andaluusia valitsuse juht Juan Manuel Moreno selgitas, et kuigi Hispaania lõunapoolseim piirkond on veel kaugel riigi pealinna Madridi ja Kataloonia nakkusjuhtumite levikust, pöördus ta rahva poole palvega käituda vastutustundlikult ning järgida hetkel kehtestatud liikumis- ja suitsetamispiiranguid seadvaid reegleid.

Kui lähiajal jätkub koroonaviirusega nakatunute arvu tõus, siis ei välista kohalik valitsusjuht meetmete karmistamist ükskõik mis hinnaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles