Ministeerium on mures PERHis tekkinud olukorra pärast

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Normet koos sotsiaalminister Hanno Pevkuriga.
Ivi Normet koos sotsiaalminister Hanno Pevkuriga. Foto: Liis Treimann

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Ivi Normet vastas Postimehe pärimise peale, et ministeerium tunneb muret PERHis tekkinud olukorra pärast ja on pöördunud selguse saamiseks kardioloogide seltsi poole.


Normeti sõnul on regionaalhaiglal kohustus osutada kõiki kardioloogilisi teenuseid, mis tagavad kaasaegsel tasemel inimeste ravi.

«Ministeerium on mures tekkinud olukorra pärast ja selleks, et leida edaspidiseks parimat lahendust patsientidele, oleme pöördunud kardioloogide seltsi poole hinnangu saamiseks ravimeetodite tegelikule kättesaadavusele patsientide jaoks tänaseks kujunenud olukorras. Soovime teada ka nende asendatavusest teiste ravimeetoditega,» rääkis asekantsler.

Ministeeriumi huvitab ka, millised on antud meetodite edasiseks kasutamiseks eeldatavad välja- või täiendõppe vajadused, võimalused ja mõjurid, sealhulgas aja- ja rahakulu. Kardioloogide seltsi seisukoht peaks saabuma järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles