Doktor Fauci avaldas, kuidas ta pandeemia ajal oma tervist kaitseb (1)

PM Tervis
Copy
Anthony Fauci 17.aprillil 2020 Valges Majas koroonaviiruse teemalisel pressikonverentsil
Anthony Fauci 17.aprillil 2020 Valges Majas koroonaviiruse teemalisel pressikonverentsil Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/SCANPIX

Kui Covid-19 nakatumised aasta alguses järsult kasvasid, tegi sama ka  pakutavate immuunsüsteemi toetavate vahendite arv. Doktor Anthony Fauci on ameeriklaste tervise heaolu eest vastutanud viimased nelikümmend aastat ning nüüd avalikustas Fauci ajakirjas Men’s Health põhimõtted, mida järgides  ta pandeemia ajal iseenda ja oma lähedaste tervist hoiab.

Tee, mida tegema pead ja puhka

«Töö tõttu on minu päevad hommikust õhtuni äärmiselt stressirohked. Kui õhtul koju jõuan, lähen kohe pikemale jalutuskäigule - see leevendab väga edukalt stressi,» ütles dr Fauci.

Tea, millal vajad vitamiine

Kui Fauci septembris mainis, et ta D-vitamiini võtab, siis luges avalikkus sellest välja, et nüüd peavad kõik hakkama sama vitamiini tarbima. Nii see siiski päriselt ei käi. «Kui sul on D-vitamiini puudus, siis on selle lisaks tarbimine väga oluline. Kui verenäitajad on selles osas korras, ei muuda D-vitamiini lisaks tarbimini tegelikult mitte midagi,» sõnas ta. D-vitamiini näitaja saab teada vereanalüüsi teel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles