Perearst Elle-Mall Sadrak: tänavu on jõulud hoopis teistsugused

PM Tervis
Copy
Eesti Perearstide Seltsi liige doktor Elle-Mall Sadrak.
Eesti Perearstide Seltsi liige doktor Elle-Mall Sadrak. Foto: SCANPIX

Tänavu on jõulud hoopis teistsugused, kuid põhiline on ikka muutumatu - me kõik soovime oma armsate lähedastega pühade ajal koos olla. Samas tahame olla kindlad, et ei vii neile jõulukingiks kogemata kurja viirust. Eesti Perearstide Seltsi liige Elle-Mall Sadrak räägib, mida teevad nemad ja mida saame teha meie kõik selleks, et valmistuda turvalisteks jõuludeks koos lähedastega.

«Jõuludeni on jäänud napilt kaks nädalat. Me tahame veeta jõulud koos oma pere ning lähedastega - nii nagu ka varasematel aastatel,» räägib doktor Sadrak Eesti Perearstide Seltsi tehtud pöördumises. 

Sellel kõigel on aga üks tume varjukülg - raske aeg, kus me praegu elame ja oleme. «Perearstina oma igapäevatöös oleme me nagunii teinud muudatusi: hoiame omavahel distantsi, kanname maski, hajutame lähikontakte,» sõnab ta. «Pärast tööd on meil kõigil ka eraelu ja vaba aeg. Raske südamega olen pidanud loobuma suurtest sõpruskondlikest kogunemistest, aga need me taastame siis, kui see raske aeg mööda läheb. Väljas käies kannan alati maski ja väldin järjekordades seismist,» lisab perearst.

«Igaüks saab samamoodi tegutsedes sellesse panustada, et kõik inimesed saaksid need jõulud koos oma lähedastega veeta,» ütleb doktor Sadrak lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles