Väikese Annabeli vanemad: oleme terve aasta teinud palju tööd

PM Tervis
Copy
Väike Annabel mullu pärast ravi USA-s
Väike Annabel mullu pärast ravi USA-s Foto: Erakogu

«Pea aasta on möödunud meie viimasest postitusest. Oleme saanud teilt kirju küsimusega, kuidas Annabelil läheb. Lühivastus sellele on: «Annabelil läheb hästi!»,» kirjutavad üle miljoni euro maksnud geeniravil käinud väikese Annabeli vanemad Kaidi ja Ahti sotsiaalmeedias.

«Oleme terve 2020. aasta teinud palju tööd ning näeme, et see kannab tublisti vilja. Annabel käib palju ujumas, massaažis ning mitu korda nädalas füsioteraapias. Edusammud tulevad tasa ja targu, kuid sihikindlalt. Pisikene naerusuine Annabel avastab huviga, mida juba oma käte ja jalgadega vahvat korda saata saab. Oleme selle üle nii-nii õnnelikud!» jagavad vanemad.
Nad lisavad, et geeniravist on olnud Annabelile kindlasti väga palju kasu ja see ravi oli Annabelile kättesaadav tänu SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile ning eelkõige tänu annetajatele ja kaasaelajatele.
«Kuna ülemaailmselt on Covid-19 tõttu väga rasked ajad, siis soovime, et hooliksite nii enda kui ka lähedaste tervisest ning teeksite oma käimistega tarku otsuseid.
Kõige ilusam kingitus on annetus,» ütlevad Annabeli vanemad.

Tere, head inimesed ? Pea aasta on möödunud meie viimasest postitusest. Oleme saanud Teilt kirju küsimusega, kuidas...

Posted by HelpAnnabel on Esmaspäev, 21. detsember 2020
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles