LIHTNE NIPP ⟩ Pooleteise aastaga üle 70 kilogrammi alla võtnud mees jagab oma edu saladust

PM Tervis
Copy
Foto on  illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

185 kilogrammi kaalunud 30-aastane Andrew Merydith seadis endale ühe lihtsa eesmärgi, mida igapäevaselt täita. Tänu sellele suutis ta pooleteise aastaga üle 70 kilogrammi kaalust alla võtta.

Andrew on oma kehakaaluga võidelnud nii kaua kui ta mäletab. «Kukkusin eelnevatel katsetel kaalu langetada haledalt läbi. Proovisin ära kõik võimalikud vahendid, mis kaalu langetamisel aidata võiksid, kuid kaalusin lõpuks ikka üle 185 kilogrammi,» rääkis mees.

«Minu suures kehakaalus oli osaliselt süüdi depressioon ja töö iseloom - pidin iga päev üheksast viien kontoris istuma,» rääkis Andrew. «Ma ei teadvustanud endale absoluutselt näiteks vee tarbimise või tarbitavate kalorite koguse jälgimise olulisust,» tunnistas ta.

Tohutu kaalunumbriga Andrewl hakkasid ilmnema murettekitavad terviseprobleemid. «Lõhkusin oma kaaluga isegi mööblit! Märkasin, et mu jalad muutuvad päeva jooksul tuimaks, silmad lähevad paiste ja tekkis ka kohutav alaseljavalu. Olin masenduses, mul ei olnud enesekindlust ja olin suures plaanis juba alla andnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles