Perearst Madis Veskimägi: minu hirm karistada saada ei ole alusetu (1)

PM Tervis
Copy
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi. Foto: Remo Tõnismäe

«Minu suhted ametnikega on laiemalt teada ja mis teha, ka hirm saada karistada ei ole alusetu,» tunnistab Tõstamaa perearst Madis Veskimägi sotsiaalmeediasse tehtud postituses. 

«Terviseameti töötaja lubas aastate eest võtta minult arstina töötamise õiguse, põhjuseks lodevus aruannete esitamisel. Keskkonnainspektorid ütlesid, et kui palju seletan, võivad nad mind 48 tunniks vangi panna. Olen saanud märkimisväärse trahvi andmekaitse inspektorilt, kes võttis endale õiguse luba küsimata raviasutuse ruumidesse astuda ja mõned väiksemad 1000 kuni 1500 eurosed trahvid olen saanud oma röntgeni kasutamise eest,» avaldab Veskimägi.

«Kui ma tellisin koroonavaktsiini, märkisin taotluses, et sihtrühmaks on hooldekodude töötajad ja hoolealused. Tunnistan, et tegime vaktsiini ka isikule, kes ei kuulu taotluses märgitud sihtrühma. Tundes meie ametnikke, siis siin on juba olemas materjal menetluseks,» arvab perearst.

Veskimägi kinnitab, et tema valiks hooldekodu 95-aastase hoolealuse asemel tõelise eesliini. «Nii mõnegi väga eaka ja haige puhul pidin loobuma koroonavaktsinatsioonist, et «mitte enneaegu kustutada hubisevat eluküünalt», kuid kindlasti tuleb vaktsineerida hooldekodu personal, siin ei teki küsimust!»

Head sõbrad ja ametnikud, hea dr.Maris Jesse, EV Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler. Ei saa teisiti kui teen...

Posted by Madis Veskimägi on Kolmapäev, 27. jaanuar 2021
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles