USAs suri une pealt 9-aastane koroonapositiivne tüdruk

PM Tervis
Copy
9-aastane Makenzie Gongora
9-aastane Makenzie Gongora Foto: Kuvatõmmis/ GoFundMe

USAs suri läbi une 9-aastane tüdruk, kes oli mõni päev varem andnud positiivse koroonaproovi.

Texasest pärit Makenzie Gongora kurtis 29. jaanuaril koolist koju jõudes pea- ning kõhuvalu. Vanemad avastasid, et tüdrukul oli ka palavik. 

Makenzie tädi Victoria Southworthi sõnul olid tüdruku Covid-19 sümptomid pigem kerged. «Tal ei olnud hingamisega raskusi, midagi tõsist ei tundunud olevat,» rääkis ta. 

«Arstid ütlesid tema emale, et ta Makenzie koju viiks ja tema palavikku jälgiks,» ütles tüdruku teine tädi Erica Gongora. Ka tema kinnitas, et tõsiseid sümptomeid Makenziel ei esinenud, kirjutab Today.

1. veebruari õhtul kurtis 9-aastane, et tunneb end väga väsinuna ja ta otsustas tavapärasest varem voodisse pugeda. Erica Gongora sõnul otsustas tüdruku ema ühel hetkel last kontrollima minna ning avastas, et tal pole pulssi ning ta ei hinga.

Tüdruku perekonna sõnul polnud Makenziel teadaolevalt kaasuvaid haiguseid, kuid nad märkisid, et laps oli oma vanuse kohta pisut lühikest kasvu.

Makenzie perekond ootab endiselt ametlikku surma põhjust.«Me tahaksime lihtsalt teada, miks ta meie juurest juba lahkuma pidi,» ütles tüdruku tädi Victoria Southworth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles