USKUMATU LUGU ⟩ Naine pidi laskma oma nina ootamatul põhjusel eemaldada

Getter Adeele Tamm
Copy
Illustreeriv foto
Illustreeriv foto Foto: Shutterstock

Barbara Caplan-Bennettile ütles arst, et kui ta tahab veel ka viie aasta pärast elada, siis peab naine laskma oma nina ära eemaldada, kirjutab Huffpost.

Selle põhjuseks oli melanoom, mis on naise sõnul ilus nimi koleda vähi kohta. «Kui ma üheksa aastat tagasi diagnoosi sain, siis ei tundunud see haigus üldse nii suur asi, millega toime tulla. Minu ninal olid teatud kohad, mis olid arstide sõnul kergesti eemaldatavad.»

Naise sõnul muutus viie kuu möödudes kõik. Järsku sai kergest haigusest hoopiski selline, mis vajas operatsiooni. 

«Ma tahaksin alustuseks öelda, et ma olen väga õnnelik naine. Mul on olnud omajagu väljakutseid ja kaotusi nagu meil kõigil. Kuid mul on enamasti siiski suurepärane elu: armastav abikaasa, toetavad sõbrad ja perekond, hea töö ja üldiselt (kui välja arvata rumal vähktõbi), on mul hea tervis.»

Bennetti sõnul olid nad pärast dokori juurest lahkumist abikaasaga täiesti tuimad, kuid kui nad õue jõudsid, siis nad lihtsalt hoidsid üksteist ja nutsid.

Posted by Barbara Caplan-Bennett on Reede, 1. mai 2015

«Kui päevad möödusid ja me valmistusime järjest operatsiooni jaoks, siis sai selgeks, et tegelikult ei olnud see olukord üldsegi nii kohutav.»

Kümme kuud pärast nina eemaldamist, sai naine endale võlts nina. «See oli 57 aasta jooksul kõige raskem asi, millega ma olen pidanud oma elu jooksul pidanud toime tulema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles