Erameditsiinikeskus Confido avas laste tervisele pühendatud keskuse

PM Tervis
Copy
Haige laps
Haige laps Foto: Shutterstock

Confido meditsiinikeskus avas Tallinnas lastekeskuse, et pakkuda läbimõeldud ja laia valikut teenuseid lastele ja kuni 18-aastastele noortele ilma perearsti saatekirjata.

«Uus lastekeskus on alternatiivne võimalus ülekoormatud riiklikule meditsiinisüsteemile, kus muidu lastearsti vastuvõttudele aega on väga raske saada,» selgitas Confido meditsiinikeskuse juht Kadi Lambot. 

Uus keskus pakub teenuseid lastele beebiea algusest kuni teismeea lõpuni nii profülaktilisteks tervisekontrollideks, haiguste ja vigastuste ennetamiseks, raviks kui ka nakkuste ära hoidmiseks. «Vajaliku spetsialisti konsultatsioonile pääseb kiiresti, vältides nii korduvaid käike tervishoiuasutusse, mis on eriti hea väiksemate laste puhul. Vastuvõtud toimuvad turvaliselt eraldi lastele mõeldud kliiniku osas,» rääkis Lambot.

Koos uue lastekeskusega alustas Confidos tööd ka hinnatud lastearst dr Mari Just. Ta on töötanud lastearstina Eestis, Rootsis, aga ka Araabia Ühendemiraatides, kus on tulnud ravida paljusid harva esinevaid haigusi ja nii omandanud suure kogemuste pagasi. Dr Mari Just on spetsialiseerunud laste kopsu- ja allergiliste probleemide ravimisele ning täiustanud end pidevalt erinevatel erialastel kongressidel mitmetes maades.

«Laste tervisekontrolli ja nõustamise käigus loome väärtuslik aluse lapse arengu jälgimisele ja anname soovitusi heaks ja arengut soodustavaks tervisekäitumiseks, et tagada lapsele rõõmus ja murevaba kasvukeskkond,» ütles Just.

Lamboti sõnul on fookuses terviklik lähenemine nii füüsilisele kui vaimsele tervisele. Lastekeskuses tegutseb eraldi laste vaimse tervise meeskond, kuhu kuuluvad lastepsühhiaater, kliinilised psühholoogid, pereterapeudid, eripedagoog ja logopeed.

Confido lastekeskus asub aadressil Veerenni 51.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles