Genka lajatab maskivastastele: sa seisad minu ja mu raha vahel! (2)

PM Tervis
Copy
Henry Kõrvits abikaasaga.
Henry Kõrvits abikaasaga. Foto: Konstantin Sednev

Räppar Genka avaldas sotsiaalmeedias emotsionaalse postituse, milles õhutab inimesi maski kandma. «Ma seletan teile hästi lühidalt ja arusaadavalt selle maski teema lahti, jättes kõrvale meditsiinilised põhjused,» lubab ta.

Genka meenutab kõigile, et ta on artist. «Minu töö on anda kontserte. Aasta jooksul on umbes 90 protsenti nendest ära jäänud. Ma pole üksi! Eestis on tuhandeid muusikuid, artiste, meelelahutusäriga seotud inimesi ja ka turismi, toitlustuse ning muid teenindussektori inimesi, kelle sissetulekud on oluliselt vähenenud või puuduvad üldse,» selgitab ta. 

Põhjuseks toob ta koroonaviiruse poolt põhjustatud olukorra. «Seni, kui te maadlete turvadega, olete teie potentsiaalne oht sellele, et olukord kestab veel edasi. Otseselt olete te potentsiaalne oht minu ja väga paljude teiste sissetulekutele. Ja siin läheb asi juba isiklikuks. Sa seisad minu ja mu raha vahel! Seega arva, mis kuradi pilguga me neid (maskivastaseid - toim.) videosid vaatame ja jutte loeme?»

«Mul on täieti ükskõik, mida sa usud ja see polegi hetkel tähtis. Hetkel tegutseme nii, et kui sa kuskile avalikku kohta lähed, siis ole hea mees või naine ja pane suu kinni ning mask sinna peale,» lajatas räppar lõpetuseks.

Kuulge põhiseaduse Senecad a.k.a. "Lähme täna kambaga ilma maskita Maximasse maadlema" ja "Ma ei kanna maski, ma pole...

Posted by Henry Kõrvits on Neljapäev, 4. märts 2021
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles