Pimesoolelõikusele läinud noor naine suri ootamatult haiglas (17)

Copy
Pimesoolepõletikuga Karina sõitis haiglasse ise kohale. Enne operatsiooni tegi ta endast foto, mille saatis lähedastele.
Pimesoolepõletikuga Karina sõitis haiglasse ise kohale. Enne operatsiooni tegi ta endast foto, mille saatis lähedastele. Foto: Erakogu

Laupäeval suri pärast pimesoolelõikust Lääne-Tallinna keskhaiglas 36-aastane Karina (perekonnanimi toimetusele teada). Sugulased leiavad, et tegu oli arstliku veaga. Haigla algatas surmapõhjuste väljaselgitamiseks uurimise. 

Teisipäeval, 16. märtsil tundis Karina tugevat valu kõhus. «Õhtuks läks valu hullemaks, teisi sümptomeid polnud. Otsustasime, et enam venitada ei saa ja tuleb minna EMOsse,» rääkis Karina õde Kristina. «Pakkusin välja, et kutsume takso, kuid ta ütles, et on võimeline ise sõitma,» rääkis õde. 

Karina sõitis Lääne-Tallina Keskhaigla EMOsse. «Öeldakse, et LTKHs on väiksed järjekorrad,» selgitas õde seda, miks ei mindud lähimasse haiglasse. «Arvasime, et ta sai toidumürgistuse – seal vaadatakse ta kiirelt üle ning saadetakse tagasi koju.» 

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles