TÜ kliinikumi eksjuht Priit Eelmäe liitub Medicumiga

Postimees
Copy
Priit Eelmäe
Priit Eelmäe Foto: Kristjan Teedema

Mullu kevadel Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse esimehe ametikohalt vallandatud Priit Eelmäe liitub Eesti suurima eratervishoiuasutuse Medicumi meeskonnaga ja hakkab alates maist juhtima taastusravi valdkonda.

Medicumi juhatuse esimehe Tõnis Alliku sõnul on nende eesmärk ambulatoorses taastusravis olla suurim ja eelistatuim raviasutus Põhja-Eestis ning kavas on suured investeeringud.

Eelmäe sõnul on aasta jooksul plaanis välja arendada Põhja-Eesti kaasaegseim taastusravitaristu, mis ei jää alla maailmastandardile. 

Taastusravi on Medicumi üks suuremaid tegevusvaldkondi ja Medicum on üks suuremaid ambulatoorse taastusravi osutajaid Eestis. Viimastel aastatel on valdkonna arenguteks olnud spetsialiseerumissuundade väljaarendamine kardioloogilist ja pulmonoloogilist taastusravi vajavatele patsientidele, sealhulgas Covid-19 haiguse tüsistustega patsientidele.

Eelmäe on lõpetanud Tartu Ülikooli ja kaitsnud teadusmagistri kraadi füsioteraapia valdkonnas. Ta on töötanud Tartu Ülikooli kliinikumi ja SA Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse juhatuse esimehena, Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna õppeprodekaanina ning füsioteraapia- ja terviseedenduse õppetooli lektori ja juhatajana ning Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledži terviseedenduse ja rehabilitatsiooni kompetentsikeskuse taastusravi valdkonna juhina. Ta on olnud Eesti Haiglate Liidu juhatuse liige ning Eesti Füsioterapeutide Liidu president.

Medicumi kaubamärgi alla on koondunud AS Medicum Tervishoiuteenused, Medicum Perearstikeskus AS, OÜ Medicum Dental ja OÜ Koduõde, kus kokku töötab umbes 450 inimest, neist üle 300 tervishoiutöötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles