Vabu vaktsineerimisaegu on üle 2200

BNS
Copy
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine.
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üleriigilises digiregistratuuris on reedehommikuse seisuga enam kui 2200 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Sel nädalal oodatakse vaktsineerima kõiki üle 65-aastased ning Covid-19 riskirühma kuuluvaid täiskasvanud inimesi. Inimene saab ise kontrollida riskirühma kuulumist patsiendiportaalis digilugu.ee, märge riskirühma kuulumise kohta on patsiendiportaali avalehel vasakus servas.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris City Tervisekliinik, Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Läänemaa haigla, Lõuna-Eesti haigla, Medita Kliinik, Narva haigla, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Põlva haigla, Qvalitas Arstikeskus, Rakvere haigla, S Silmarõõm, Sanatoorium Tervis, Tallinna Eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, TNP Konsultatsioonid, Valga haigla, Viljandi haigla ja Viru haigla.

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üleriigilises digiregistratuuris.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7943 943 või e-posti aadressil abi@tehik.ee iga päev kell 7-22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles