24-tunnine heategevuslik otseülekanne «Kas ikka hoiad?!»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy
Kas ikka hoiad?! 24h heategevuslik aktsioon 28.-29.05.2021.
Kas ikka hoiad?! 24h heategevuslik aktsioon 28.-29.05.2021. Foto: HuggyMe OÜ

Reedel, 28. mail kell 11 algab «Kas ikka hoiad?!» 24-tunnine heategevuslik otseülekanne, kus esineb kokku üle 25 inspireeriva esineja ning mille eesmärk on koguda annetusi laste ja noorte vaimse tervise toetamiseks.

Otseülekande jooksul on võimalik kuulda intervjuud näiteks muusik Laura Põldvere ja Terevisiooni saatejuhi Katrin Viirpaluga, jälgida Kolme Põrsakese Teadusteatri esindaja Riko Piirisilla põnevaid katseid ning lasta end kosutada  muusikute Katariina Renate Parksepa ja Hendrik Õuemaa helidega.

Kogu sündmuse vältel on päevajuhtideks Huggy eestvedaja Merili Ginter ja Changemakersi algataja ja eestvedaja Erkki Kubber.

Selle aasta mai keskpaigaks on üksi SA Tallinna Lastehaiglasse jõudnud juba 54 last, kes on teinud suitsiidikatse. Selliste murede lahendamiseks ongi loodud «Kas ikka…?!» kolmeosaline aktsioonide seeria, kus iga annetatud 10 euro kohta jõuab 1 Huggy päevik abivajava lapseni. Laekunud toetuste eest jõuavad läbi Eesti Lastepsühholoogide Ühingu ja Marienthali Kliiniku lastepsühholoogide päevikud just nende noorte hingedeni, kes vajavad praegusel perioodil palju abi.

Annetusi saab teha kas https://huggy.ee/annetused abil või ise pangaülekannet tehes allolevate andmetega.

Kontonumber: EE057700771005529365
Konto nimi: HuggyMe OÜ
Ülekande kirjelduseks piisab selgitusest «Annetus».

Ülekande esimene osa järelvaadatav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles