Toe Tagi endise räppari Revo Jõgisalu mälestusfestivaliga toetatakse vähihaigeid lapsi

BNS
Copy
Revo Jõgisalu
Revo Jõgisalu Foto: Toomas Huik/Scanpix

Suvel möödub 10 aastat, kui räppar Revo Jõgisalu jäi alla nahavähile ja suri. 11. juulil korraldavad sõbrad tema mälestuseks heategevusfestivali FOREVO 2021, mille piletitulu läheb vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks.

30. augustil 2011 suri ansamblitest Toe Tag ja A-rühm tuntud muusik Revo Jõgisalu. Revo kaotas võitluse kõige raskemale nahavähivormile – melanoomile. Tema mälestuseks ja melanoomi teavitustööks loodud fond nimega FOREVO MTÜ on regulaarselt korraldanud kontserte, millega kogutud raha annetatakse heategevuseks. Sel aastal toetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu ja Pardiralli ettevõtmist.

Revo mälestusfestival toimub 11. juulil kell 13 Tallinna populaarses kohtumispaigas Laev, aadressil Sadama 25a. Lavale astuvad Genka/Paul Oja, Tommyboy, Tarvo Volm bänd, Gram-of-Fun, Dead Furies, Hvnta ja Redel.

Revo lugu puudutas väga paljusid inimesi ja tõstis teadlikkust nahavähist. Tema mälestus aitab täna lapsi ning nende lähedasi, kes võitlevad selle eest, et neil oleks homne.

Genka ehk Henry Kõrvits, Revo hea sõber, bändikaaslane ja festivali üks korraldaja ütles, et muusikal on jõud panna asju õiges suunas liikuma.

«Öelda nii, et mõte jõuab päriselt kohale. Samas saab näidata, et ma hoolin ja toetan. Nii tegi Revo muusikuna läbi oma loomingu ja meie sõpradena jätkame seda,» sõnas Kõrvits.

Mälestuskontsert aitab neid, kel on käsil elu kõige raskem võitlus

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juht Kaili Semm ütles, et Revo mälestuskontserdist saadav toetus aitab neid lapsi ja nende vanemaid, kel on käsil elu kõige raskem võitlus.

«Revo lugu puudutas väga paljusid inimesi ja tõstis teadlikkust nahavähist. Tema mälestus aitab täna lapsi ning nende lähedasi, kes võitlevad selle eest, et neil oleks homne. Oleme südamest liigutatud, et Genka ja kogu festivalimeeskond meie liidu ning väikeste kangelaste peale mõtles,» ütles Semm.

FOREVO 2021 heategevusfestivali pilet maksab 10 eurot ning selle saab osta kohapealt. 

Revo fondi MTÜ Forevo on võimalik toetada, tehes annetuse kontole LHV EE607700771000784105.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles