Piret Põldre-Vahur liitub Confido grupiga personalijuhi ja juhatuse liikmena

PM Tervis
Copy
Confido meditsiinikliinik Lõunakeskuses.
Confido meditsiinikliinik Lõunakeskuses. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Senine Maksu- ja Tolliameti personaliosakonna juhataja Piret Põldre-Vahur asub 6. septembril tööle enam kui 600 töötajaga meditsiinigrupi Confido personalijuhi ja juhatuse liikmena.

«Confido tegevushaare on viimastel aastatel väga kiiresti kasvanud, mistõttu on personaliteemad ja meeskonna kasvatamine meie jaoks fookusteema. On suur rõõm, et selleks ühineb Confidoga nii suure era- ja avaliku sektori personalijuhtimise kogemusega tippspetsialist,» ütles Confido juhatuse esimees Risto Laur ning kommenteeris ka ettevõtte ees seisvaid väljakutseid: «Ei ole saladus, et meditsiinisektoris on tänaseks krooniline tööjõupuudus ja terav konkurents talentide pärast. Peame iga päev tegema head tööd nii tänaste inimeste motivatsiooni hoidmiseks kui uute kaasamiseks.»

«Kui kokku saavad kokku oma valdkonna talendid, kes jagavad ühtset missiooni, unistavad julgelt ja teevad südamega tööd oma ideede rakendamise nimel, siis ei ole miski võimatu ning Confido on sellest suurepärane näide. Mul on väga hea meel saada selle selge visiooniga, ambitsioonika ja tulemusliku meeskonna osaks ja aidata omalt poolt kaasa Confido grupi edasisele arengule,» sõnas Piret Põldre-Vahur.

«Olen oma senises töös inimeste ja organisatsioonidega korduvalt kogenud, kuidas oma valdkonna asjatundjate pühendumus, mida toetab ühtne organisatsioonikultuur, selged sihid, toetav töökeskkond ja arengutugi, aitab korda saata imesid. Loodan just sellise positiivse võimekuse loomisega anda oma panuse Confido ja Eesti meditsiini arengusse.»

Piret Põldre-Vahur on personalijuhtimise ekspert, kes on viimased kolm aastat töötanud Maksu- ja Tolliameti personaliosakonna juhatajana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles