Päevatoimetaja:
Marilin Vikat

Kirjandustänava festivalil saab toetada naiste tugikeskust

Copy
05.09.2020, Tallinn. 
Kirjandustänava festival Kadriorus Koidula tänaval.
05.09.2020, Tallinn. Kirjandustänava festival Kadriorus Koidula tänaval. Foto: Madis Veltman / Postimees

Tallinnas Kadriorus laupäeval peetava kirjandustänava festivali külastajad saavad toetada vägivalla all kannatavaid naisi, tehes annetuse Tallinna naiste tugikeskuse heaks kesklinna valitsuse telgis.

5. kirjandustänava festival toimub Kadriorus Koidula tänaval ja kesklinna valitsuse telk asub kella 12-16 Faehlmanni ja Koidula tänava nurgal oleva lugemispaviljoni läheduses, teatas kesklinna valitsuse pressiesindaja.

«Iga kolmas naine Eestis on kogenud alates 15. eluaastast vähemalt üks kord elus mingisugust vägivalda. Et aidata neid naisi, pakume kõigile isetehtud suhkruvatti ühe südamliku annetuse eest. Loodame, et meie väike panus aitab kaasa suurematele heategudele,» ütles kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Eesti igas maakonnas on avatud naiste tugikeskused, et toetada psühholoogilist, füüsilist, majanduslikku või seksuaalset vägivalda kogenud naisi ja nende lapsi. Tallinna naiste tugikeskus pakub vägivalda kogenud naistele tasuta esmast kriisinõustamist ja juhtumipõhist nõustamist, vajadusel ka psühhoteraapiat või psühholoogilist nõustamist, õigusabi ja ajutist majutust.

Tagasi üles