Kuidas märgata vaimse tervise probleeme, mida silmaga ei näe?

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Vaimse tervise probleemid on kogu aeg olemas olnud, ent maailma vallutav pandeemia on need esiplaanile tõstnud ja kahjuks esineb neid probleeme üha enam ka noorte hulgas.
Vaata otseülekannet arutelult «Vaimse tervise ellujäämiskursus».

Mida kujutab endast vaimse tervise probleemide ennetamine ehk kuidas märgata probleemi, mida silmaga ei näe? Millised digilahendused toetavad vaimset tervist ja kes peaks neid arendama? Kuidas anda oma panus, et vaimse tervise valdkonnas toimuksid hädavajalikud muutused?

16. septembril kell 10.00 arutlevad neil teemadel Triumf Healthi asutaja Kadri Haljas, Eesti Vaimse Tervise Koalitsiooni (VATEK) juhataja Ott Oja ja teadus- ja ärilinnaku Tehnopol tervisetehnoloogia valdkonnajuht ja Connected Healthi klastri juht Piret Hirv.

Üritus on osa Tehnopoli linnaku päevast ja kõigile huvilistele tasuta. Seminari kuulamiseks linnakus kohapeal tuleb end eelnevalt registreerida ja enne üritusel osalemist tõendada oma nakkusohutust, esitades Covid-19 tõendi vaktsineerituse, läbipõdemise või varem tehtud negatiivse testi tulemuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles