Kuidas luua tasakaalu kontori- ja kaugtöö vahel?

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Hübriidtöö on toonud juhtide seas mõtiskelu nii füüsiliste ruumide vajadusest kui ka sellest, kuidas kaasata kodukontorites olevaid inimesi ning hoida meeskonnatunnet.
Vaata neljapäeval kell 11 otseülekannet seminarist «Kuidas seljatada hübriidtöö väljakutsed?».

Praeguseks hetkeks on ilmselt paljud juba harjunud mõttega kodukontorist ning ei kujutagi enam elu teistmoodi ette. Üheks põhjuseks on mugavus ning teiseks oluliseks faktoriks on kindlasti aja praktiline kasutus, sest koosolekuid saab läbi viia ilma ühest kohast teise liikumata.

16. septembril kell 13.00 räägivad hübriidtöö teemal Helmes Grupi arendusjuht Aino-Silvia Tali ning teadus- ja ärilinnaku Tehnopol juhataja Indrek Orav. Vestluse eesmärgiks on tekitada arutelu, kus esinejad koos publikuga saavad arutada erinevate võimaluste üle ettevõtete vaatest ning võttes arvesse mitmeid inimtüüpe.

Üritus on osa Tehnopoli linnaku päevast ja kõigile huvilistele tasuta. Seminari kuulamiseks linnakus kohapeal tuleb end eelnevalt registreerida ja enne üritusel osalemist tõendada oma nakkusohutust, esitades COVID-19 tõendi vaktsineerituse, läbipõdemise või varasemalt tehtud negatiivse testi tulemuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles