Tallinna vanalinnas saab end proovile panna orienteerumises

PM Tervis
Copy
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Madis Veltman/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

2.-4. novembril toimub Eestis esmakordselt online-festival Tervise Sõnum 2021. Virtuaalse tervisefestivali korraldajad kutsuvad kõiki aga juba praegu osalema põnevas GPS-mängus, mille käigus saab jalutada Tallinna vanalinnas ja koguda mitmeid kingitusi.

Tervisefestivali GPS-mängus osalemiseks on vaja vaid nutitelefoni või tahvelarvutit, millel on mobiilne internet ja toimiv GPS. Iga osaleja peab aga arvestama, et mängu on võimalik läbida vaid ühe korra. 

Mängu alustamiseks tuleb minna Tallinna vanalinna ning vajutada festivali lehel «start», mille järgselt avaneb osaleja nutiseadmes vanalinna kaart 21 asukohaga. Igasse kaardil märgitud punkti jõudes avaneb küsimus. Asukohtade läbimise ja küsimustele vastamise järjekorra saavad osalejad ise valida. Kuigi GPS-mäng toimub tervisefestivali raames, on küsimusi seinast-seina: nuputamist ja uut informatsiooni leidub väga erinevate huvidega inimestele.

Pärast igale küsimusel vastamist jagatakse osalejaga mõnda huvitavat infolõiku, tehakse kingitusi või jagatakse sooduskuponge.

Kõikide asukohtade läbimiseks ja küsimustele vastamiseks kulub mõõdukas tempos umbes 1,5 tundi. Muidugi on võimalik soovi korral seda ka kiiremini läbida või sõpradega ühiselt mängides ka rohkem aega võtta. Mängu tulemused saadetakse kõikidele osalejatele kohe pärast selle lõppu.

GPS-mäng on hea võimalus panna proovile oma teadmisi, avastada kaunist vanalinna ning liigutada end vabas õhus kas üksi või sõprade seltskonnas. Mängu saab mängida kuni novembri lõpuni, osalemine on kõikidele tasuta. Loe lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles