Eesti Tervise Fond kutsub valima Eesti Aasta Arsti 2021

PM Tervis
Copy
Pildil Eero Merilind, Eesti Tervise Fondi juhataja.
Pildil Eero Merilind, Eesti Tervise Fondi juhataja. Foto: URMAS LUIK / PARNU POSTIMEES /Scanpix

Meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee ning Eesti Tervise Fond kutsuvad patsiente valima oma lemmikarsti. Aasta arsti auhind antakse välja juba 20. korda.

«Mööda hakkab saama taaskord väga keeruline ning pingeline aasta nii arstide kui patsientide jaoks,» sõnas Eesti Tervise Fondi juhtaja dr. Eero Merilind.

«Pühendunud arstid teevad oma tööd südamega ning neile on väga oluline, et abi jõuaks iga patsiendini. Kõige suurem tänu arstile on hea sõna – ei ole midagi positiivsemat tundest, kui sinu tööd märgatakse ning tunnustatakse. Öeldes oma lemmiktohtrile «aitäh» olete muutnud tema päeva palju helgemaks! Ei tasu unustada, et tänamine annab ka tänajale endale hea emotsiooni.»

Patsientidel on võimalus panna oma positiivne kogemus kirja veebilehel www.arst.ee, esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ning sotsiaalminister Tanel Kiik.

Oma lemmikarstist saab teada anda ka posti teel: Eesti Tervise Fond, Pärnu mnt 289-1, Tallinn 11621. Kandidaate saab esitada kuni 20. detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles