Tartus avatakse täna uus, üle veerand miljoni maksev kliinik

PM Tervis
Copy
Tartus Raatuse tervisekeskuses asuv Confido kliinik.
Tartus Raatuse tervisekeskuses asuv Confido kliinik. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Neljapäeval, 25. novembril avab Confido Tartus uue, enam kui 30 erialaspetsialistiga kliiniku. Ettevõte investeeris Raatuse tervisekeskuses asuva 550 ruutmeetri suuruse ning 14 vastuvõtu- ja protseduurikabinetiga kliiniku avamisse üle 300 000 euro.

Confido juhatuse esimehe Risto Lauri kinnitusel on nõudlus tervishoiuteenuse järele suur ja erakliinikute roll on riigi pakutud teenust täiendada. «Me lahendame täna üht kõige akuutsemat probleemi – kiiret ja kvaliteetset ligipääsu eriarstide nõuannetele ja abile,» rõhutas Laur. Samuti on kõik teenused avatud Eestis viibivatele välismaalastele, kel riiklik tervisekindlustus puudub.

«Confido kliinik on viimaks päris valmis ja juba praegu on kõik meie teenused avatud broneerimiseks, kusjuures arsti juurde tulekuks ei pea olema saatekirja,» märkis Confido Tartu Raatuse kliiniku juht Kristin Raudsepp. Tema sõnul on kliinikus lisaks üldarstidele ja töötervishoiuarstidele hulk erinevate valdkondade spetsialiste kardioloogist neuroloogini, mitmed arstid võtavad vastu ka lapsi. «Eriti tahan esile tuua kliinikus asuvat vaimse tervise keskust, kuna just selle valdkonna nõustamise järele on nõudlus viimasel paaril aastal hüppeliselt kasvanud,» rääkis Raudsepp.

Raatuse kliinikus on ka koroonaviirusega seotud testimine ja vaktsineerimine. Lisaks Covid-19 vaktsineerimisele saab vaktsineerida gripi, hepatiidi, difteeria, teetanuse, läkaköha, papilloomiviiruse, puukentsefaliidi, tuulerõugete, vöötohatise, leetrite, mumpsi, punetiste, pneumokoki ja teiste ohtlike nakkushaiguste vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles