Lasnamäel jätkub laiaulatuslik vaktsineerimiskampaania

BNS
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Shutterstock

Tallinnas Lasnamäel jätkab tööd nõustamis- ja vaktsineerimispunktide võrgustik. Mitmesse kohta loodud täiendavad vaktsineerimisvõimalused töötavad esialgu aasta lõpuni.

«Vaktsineerimine aitab vältida Covid-19 haiguse rasket põdemist. Seetõttu kutsun üles kasutama võimalust ja lasta ennast vaktsineerida. Samuti tänan siinkohal kõiki, kes on ennast juba vaktsineerinud. Uutes nõustamis- ja vaktsineerimispunktides saab nii esimest kui ka teist süsti, tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinide alast nõu,» ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist. Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Vähemalt kuni aasta lõpuni Lasnamäel saab iga päev vaktsineerida Linnamäe Maxima XXX ees Linnamäe tee 57, Lindakivi kultuurikeskuses Koorti 22, Ülemiste keskuses peasissepääsu kõrval Suur-Sõjamäe ja Confido kiirkliinikus Lasnamäe Centrumis Mustakivi tee 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles