Ravimiameti peadirektori asetäitjana alustab tööd Ott Laius

Copy
Ravimiamet saab uue asejuhi.
Ravimiamet saab uue asejuhi. Foto: Erik Prozes

Ravimiameti peadirektori uus asetäitja on alates 15. detsembrist Ott Laius, kes on viimased üheksa aastat juhtinud ameti ravimiohutuse osakonda.

Laius on ravimiametis töötanud 13 aastat, esialgu statistika büroo juhatajana, seejärel ravimite osakonna juhataja asetäitjana ning viimased üheksa aastat ravimiohutuse osakonna juhatajana.

Ta on muu hulgas haigekassa juures tegutseva soodusravimite komisjoni juhataja, apteegiteenuse kvaliteedijuhise töörühma liige ning Tartu Ülikooli farmaatsia instituudi farmakoökonoomika külalislektor.

Laiuse sõnul otsustas ta peadirektori asetäitja kohale kandideerida, kuna tundis, et senine töö ravimiametis on andnud piisavalt hea arusaama sektori üldisest toimimisest ning uus ametikoht pakub võimalusi senisest süsteemsemalt erinevate osakondade tööd puudutavates küsimustes ravimiameti arengusse panustada.

«Muidugi jäävad nii minu kui ka asutuse jaoks endiselt oluliseks ameti arengustrateegias kokkulepitud eesmärgid ning fookuses on ka edaspidi asutuse digitaalne areng, huvipoolte teadlikkus ravimitest, biotehnoloogiliste toodete hindamise võimekus ja ravimiameti üldine sisukam töökorraldus,» sõnas ta.

Peadirektor Katrin Kiisk ütles, et Laiusel on puutumus ravimiameti vastutusaladega laiemalt kui ainult see, mida on hõlmanud tema senine töö. «Ta on teinud valdkonnaülest koostööd asutuses ja sellest väljapoole. Ta on kolleegina tasakaalukas ja eesmärgipärane, tema tugevaks küljeks on meeskonnatöö ja koostöö. Usun, et tema isikuomadused ja teadmised aitavad hoida igapäevategemistes fookust ja ameti arengule kaasa,» iseloomustas Kiisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles