Lääne-Tallinna keskhaigla tunnustas möödunud aasta parimaid töötajaid

BNS
Copy
Lääne-Tallinna Keskhaigla.
Lääne-Tallinna Keskhaigla. Foto: SANDER ILVEST/Scanpix

Lääne-Tallinna keskhaiglas tunnustati möödunud aasta parimaid töötajaid, aasta arsti tiitli pälvis seekord kaks tohtrit.

Kuna 2021. aasta läbivaks märksõnaks oli Covid-19, said kõrge tunnustuse tohtrid, kelle panus koroonakriisi lahendamisse oli erakordselt suur. Lääne-Tallinna keskhaigla aasta arstideks valiti I nakkusosakonna juhataja Nele Rasmann ja infektsioonikontrolli osakonna juhataja Pille Märtin.

Nele Rasmanni puhul tunnustati seda, et tema eestvedamisel on nakkuskliinikus arendatud intensiivravivõimekust Covid-19 patsientide paremaks ravimiseks. Pille Märtini puhul tõsteti esile tema tööd kogu haigla hüvanguks Covid-19 kriisis.

Elutöö preemia pälvis staažikas kirurg ja alates 2006. aastast LTKH kirurgiakliinikut juhtiv Andres Kork. Kork on lisaks kirurgiakliiniku juhtimisele viimaste aastate jooksul olnud Covid-vastase võitluse eesliinil, organiseerides kirurgiakliiniku aktiivravi osakondadesse epideemia kõrghetkedel korduvalt isolatsioonivõimekusega ja II astme intensiivravi kohtadega nakkusosakondi Covid-diagnoosiga haigete raviks. 

Tubli õe tiitli pälvis anestesioloogiaosakonnas töötav anesteesiaõde Zoja Petermann. Covid-19 pandeemia esimese laine ajal töötas ta nakkuskliinikus II astme intensiivravis õena, jagades oma oskusi ja teadmisi sealsete kolleegidega. Sügisel, kui avati ortopeediaosakonna pinnal täiendav Covid-osakond, läks Zoja appi sealsetele õdedele. Tema panus patsientide ravimisel II astme intensiivravis oli tänu tema teadmistele ja oskustele erakordselt professionaalne.

Parimaks hooldajaks valiti ortopeediakeskuses töötav Elerin Klee. Ta on hea suhtleja, abivalmis ning kohusetundlik. Praktikantide juhendamisel on temast väga palju abi. 

Parima klienditeenindaja tiitli pälvis haigla kõnekeskuses töötav Niina Medvedeva. Kolleegide sõnul on ta suurte teadmistega, täpne, rahulik ja alati abivalmis. Ta on õpetanud välja enamiku uusi klienditeenindajaid. 

Viimase kategooriana kuulutati välja aasta tegu, millega tunnustati haigla tugiüksuste tööd. Aasta teo tiitli pälvis Kaja vaktsineerimiskeskuse käivitamine ja keskuse töö korraldamine. 17. maist kuni 26. septembrini toimus Kaja vaktsineerimiskeskuses aktiivne töö peaaegu igal nädalapäeval. Sel perioodil tehti seal kokku 81 123 vaktsiinisüsti. 

Eraldi tõsteti esile turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Oksana Boiko ning klienditeeninduse vahetuse vanemate olulist panust vaktsineerimiskeskuse ladusasse toimimisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles