Lasnamäel jätkub märtsis tasuta vaktsineerimine ja kiirtestimine

BNS
Copy
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine.
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine. Foto: Marko Saarm

Tallinnas Lasnamäel asuvas Lindakivi kultuurikeskuses saab jätkuvalt teha tasuta antigeeni kiirtesti, samas hoones jätkab tööd ka vaktsineerimis- ja nõustamispunkt.

«Jätkame vaktsineerimise ja kiirtestimisega Lasnamäel ka märtsis, sest see on tõhus viis paremini ennetada Covid-19 levikut. Lindakivi kultuurikeskuses saab jätkuvalt teha nii esimest kui ka teist süsti ja tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinide alast nõu,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt töötab tööpäeviti kell 12-19 ja nädalavahetusel kell 10-17. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Tasuta kiirtestimine toimub samuti Lindakivi keskuses, kuid vastavasse ruumi pääseb keskuse tagauksest, Lindakivi silla poolt. Testida saab vaktsineerimispunkti lahtiolekuaegadel. Testimise teenust osutab Eldred OÜ. Testima oodatakse haiguse sümptomiteta inimesi. Need, kellel on juba ilmnenud Covid-19 sümptomid, saavad teha PCR-testi perearsti saatekirja alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles