IVKH osutab sõjapõgenikele erakorralist meditsiinilist abi ja teeb tervisekontrolli

PM Tervis
Copy
Arsti kabinet. Stetoskoop
Arsti kabinet. Stetoskoop Foto: Arvo Meeks

Ida-Viru keskhaigla osutab Ukraina sõjapõgenikele erakorralist meditsiinilist abi Ahtme üksuses (Ilmajaama 12) ja teostab üldist tervisekontrolli Järve tervisemajas Järve üksuses (Ravi 10d).

E,K,R kell 14.00-16.00 ja T,N kell 11.00-13.00.

Registreerimine vastuvõtule: kõnekeskus 33 111 33 või registratuuris kohapeal. Kaasas peab olema isikut tõendav dokument (fotoga).

Üldise tervisekontrolli teostamise eesmärk on saada ülevaade sõjapõgeniku tervise seisundist, teha nakkuskontrolli uuringud, vajadusel vaktsineerida, planeerida edasine ravi (sh vajadusel kutsuda tagasi korduvvisiidile, suunata teise eriarsti või perearsti juurde) ning väljastada ravimiretseptid.

«Vaatama sellele, et pandeemia ei ole veel taandunud ja koroonakriis mõjutab jätkuvalt haigla tööd, seisame järgmise väljakutse ees, mis tuleneb kahetsusväärsest sõjategevusest Ukrainas.

Ukrainast on oodata meie haiglasse sõjapõgenike saabumist ning me osutame neile raviteenuseid. Oleme Covid-19 neljanda viiruslaine ajal suutnud säilitada plaanilise ja erakorralise töö ning meil on võimalus patsiente Ukrainast vastu võtta. Meie meedikud teevad kõik, mis on võimalik teha, et osutada vajalikku meditsiinilist abi,» ütles IVKH juhatuse esimees Tarmo Tohver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles