Eesti suurim erameditsiinikontsern saab uue juhi

PM Tervis
Copy
Confido
Confido Foto: Dmitri Kotjuh/Scanpix

Eesti suurima erameditsiinikontserni Confido Healthcare Group juhatuse esimeheks ja tegevjuhiks saab alates 1. maist 2022 laia rahvusvahelise juhtimiskogemusega Kalev Reiljan.

«Kalev Reiljan on näidanud end tugeva analüütilise juhina ning ma olen veendunud, et Confidot ootab tema juhtimisel ees uus ja väga edukas ajajärk. Meil on täna tuhatkond töötajat ja kümneid tuhandeid kliente, me osutame sadu teenuseid ja meil on käsil mitmed suured arendusprojektid – see kõik ootab Kalevi selget visiooni ja kindlakäelist juhtimist,» tervitas uut juhti Confido Healthcare Groupi suuromanik Tarmo Laanetu.

«Tervis kui kiiresti arenev tulevikuvaldkond, professionaalne meeskond, tipptehnoloogia ja julged investeeringud teevad Confidost tänase Eesti kõige ägedama ettevõtte. Ootan uue väljakutse algust suure põnevusega,» kommenteeris Confido juhiks saav Kalev Reiljan, kelle hinnangul on Eesti tervishoiusüsteem tervikuna arenemas väga positiivses suunas.

Confido Healthcare Group juhatuse esimeheks ja tegevjuhiks saab Kalev Reiljan.
Confido Healthcare Group juhatuse esimeheks ja tegevjuhiks saab Kalev Reiljan. Foto: Erakogu

«Erasektor on muutunud selgelt tugevamaks ning suudab üha enam pakkuda Eesti riigile sünergiat ja sisukat partnerlust, millest saavad ennekõike kasu kõik Eesti inimesed,» sõnas Reiljan.

Confido praegune tegevjuht ja juhatuse liige Risto Laur jätkab ettevõttes kuni 1. juulini, et aidata kaasa uue juhi kiirele kohanemisele. «Confido on viimase pooleteise aasta jooksul teinud võimsa arenguhüppe ning mitmekordistanud kõik oma tegevusmahud. Tänaseks on tugev struktuur, juhtrühm ja meeskond paigas ning olen otsustanud vastu võtta uue ambitsioonika väljakutse,» selgitas Risto Laur.

«Tahan väga tänada Ristot, kes navigeeris Confido samaaegselt läbi nii globaalse tervishoiukriisi kui kiire kasvu turbulentsest perioodist. Pärast sellist kogemust mõistan, et aeg võib olla küps uueks väljakutseks,» kommenteeris senise juhi panust Tarmo Laanetu.

Kalev Reiljan on varem töötanud kokku seitsmes riigis erinevatel juhtivatel kohtadel IT, telekommunikatsiooni ja energeetika valdkonna suurettevõtetes, nagu näiteks Nokia ja Telia. Alates 2019. aasta algusest ehk viimased kolm aastat oli Kalev Reiljan AS Eesti Gaas juhatuse liige. Kalevil on ärijuhtimise magistrikraad Šveitsist IMD instituudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles