Ädala verekeskus kolib südalinna

BNS
Copy
Regionaalhaigla verekeskuse maja aadressil Ädala 2 läheb täielikule rekonstrueerimisele.
Regionaalhaigla verekeskuse maja aadressil Ädala 2 läheb täielikule rekonstrueerimisele. Foto: Raul Mee/Scanpix

Regionaalhaigla verekeskuse maja aadressil Ädala 2 läheb täielikule rekonstrueerimisele ja doonoreid hakatakse tänavu suvest vastu võtma Tallinna südalinnas.

Doonorite vastuvõtt ja verekogumine hakkab toimuma uuel aadressil Estonia pst 1. Tegu on Tallinna südalinnas asuva Meloni ärimaja esimese korrusega.

Verekeskuse rekonstrueerimise eesmärk on kaasajastada kogu hoone tervikuna, mille tulemusena muutub verekeskus kaasaegsemaks, energiatõhusamaks ja tänapäeva vajadustele vastavaks.

Doonoreid hakatakse uuel aadressil vastu võtma alates juunikuust. Ädala verekeskuses lõpeb doonorite vastuvõtt maikuu lõpus. Täpsemate kuupäevade selgumisel annab verekeskus sellest kõigile doonoritele aegsasti teada.

Ädala verekeskuse maja rekonstrueerimine kestab eelduste kohaselt paar aastat. Seniks toimub doonorite vastuvõtt statsionaarselt Meloni ärimajas ja Ülemiste Doonorikeskuses. Rekonstrueerimise täpne lõpptähtaeg on praegu veel määramata.

Doonorite vastuvõtuajad jäävad uues asukohas samaks. Ka Ülemiste doonorikeskuse lahtiolekuajad ei muutu.

Südalinna doonorikeskus on suurepärase asukohaga ühistranspordiga liikuvatele doonoritele, kuid verekeskus teeb koostööd EuroParki ja Ühisteenused AS-iga, kes võimaldavad doonoritel tasuta parkida lähedal asuvates parkimismajades ja parklates. Täpsema info tasuta parkimise ja asukohtade kohta annab verekeskus peagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles