Confido ostis ortopeediakliiniku

PM Tervis
Copy
Confido digikliiniku avamine 03.03.2020
Confido digikliiniku avamine 03.03.2020 Foto: Marek Metslaid

Pärast konkurentsiametilt heakskiidu saamist viidi täna lõpule tehing, millega Eesti suurim erameditsiinikontsern Confido healthcare group OÜ omandas 100 protsenti AS Ortopeedia arstid aktsiatest.

«Kõik vajalikud dokumendid on allkirjastatud ja lepingujärgsed kohustused täidetud. Mul on suur rõõm tervitada Ortopeedia arstide meeskonda Confido perega liitumisel – ühiselt suudame Eesti inimeste tervise heaks kindlasti veelgi rohkem ära teha,» kommenteeris jõustunud tehingut Confido suuromanik Tarmo Laanetu.

Ortopeedia arstid teevad aastas ligi 10 000 ambulatoorset vastuvõttu ja ligi 2000 lõikust, ettevõte annab kokku tööd 30le inimesele. Pärast tehingu jõustumist jätkavad ettevõttes oma teadmiste ja oskuste jagamist nii Ortopeedia arstide senised omanikud Mihkel Mardna, Madis Rahu, Armin Heiman, Tauno Kalvet ja Meelis Sula kui ka kõik teised seal töötavad nimekad ortopeedid ja spetsialistid ning tegevjuht Diana Timosheva.

Confido terviseteenuste juhi Annika Uudelepa sõnul tekib Ortopeedia arstide omandamisega suurepärane sünergia Confido eriarstide, kõrgtasemel operatsioonisaalide, patsiendisõbraliku keskkonna ja tipptasemel ortopeedilise kompetentsi vahel.

Confido gruppi kuuluvad pere-, üld- ja eriarstiabi ja töövõime hindamist pakkuv Confido meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido kiirkliinikud, Confido vaimse tervise keskus, Confido sõltuvusravikeskus, Confido heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido radioloogiakeskus, Confido laserravikeskus ja Confido päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub gruppi Perearsti nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles