ME SAAME HAKKAMA ⟩ Armastus tööpostil

Kätlin Konstabel
, psühholoog ja pereterapeut
Copy
Ülemuse ja alluva flirt võib hõlpsasti ja kiiresti väga keeruliseks minna.
Ülemuse ja alluva flirt võib hõlpsasti ja kiiresti väga keeruliseks minna. Foto: Craig Robinson/PantherMedia/Scanpix

See pole hea mõte, unusta parem ära! Kutsud ise kurja karja. Miks peab oma elu ise nii keeruliseks elama? Selliseid hoiatavaid soovitusi jagatakse tihti neile, kel mõte töökaaslase peale silma särama ja südame kiiremini põksuma paneb ning kes mõtlevad, et silmasärast võiks areneda päris suhe.

Romantiliste või ka pelgalt seksisuhete eest töökaaslasega ei hoiatata ilma­asjata. Ükskõik kui meeldivalt selline suhe kahe inimese jaoks kulgeb, on sinna palju murelikke momente sisse kirju­tatud ja eriti keeruline on asi siis, kui tunded peaks tekkima ülemuse ja alluva vahel. Need murekohad on põhjus, miks mõni organisatsioon peab vajalikuks kolleegide suhteid reguleerida – olgu siis ülemuse-alluva suhte sõnaselge keelamisega või nõudega teatada kolleegidevahelisest suhtest personaliosakonda.

Alustame sellest, et kui ümbritsevad aimavad, mis teoksil, hakatakse sellest rääkima: iga tööpaar peab leppima sellega, et kuulujutte – ja mitte kõige sõbralikumaid – nende kohta liigub. Töökaaslaste lähisuhe põhjustab kõigis kollektiivides alati

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles