Regionaalhaigla kutsub osalema suvekampaanias «Rattaga tööle!»

PM Tervis
Copy
Regionaalhaigla kutsub sel suvel kõiki haigla töötajaid ja ka teisi inimesi sõitma jalgrattaga tööle.
Regionaalhaigla kutsub sel suvel kõiki haigla töötajaid ja ka teisi inimesi sõitma jalgrattaga tööle. Foto: Kuvatõmmis videost

Regionaalhaigla kutsub sel suvel kõiki haigla töötajaid ja ka teisi inimesi üles osalema aktsioonis «Rattaga tööle!» ehk valima autosõidu asemel oma igapäevaseks transpordivahendiks tervisliku ja keskkonnasõbraliku alternatiivi – jalgratta.

Regionaalhaigla kardioloog dr Martin Serg käib ise jalgrattaga tööl iga päev ja kutsub endast eeskuju võtma kõiki inimesi. «Teen seda seepärast, et see on kasulik mitte ainult minu südamele vaid kogu tervisele – vähendab diabeediriski, vähiriski. Lisaks on see keskkonnasäästlik tegevus ning arvestades kõrget kütusehinda, on see ka rahaline sääst. Saan öelda, et rattaga tööl käimine on tõeline emotsionaalne nauding!» selgitas dr Serg.

Rattaga tööle ja koju tagasi sõit on lihtne viis, kuidas ühendada meeldiv kasulikuga. Rattasõit treenib südant, parandab üldfüüsilist vormi, tugevdab immuunsüsteemi ja avaldab positiivset mõju ka meie vaimsele tervisele. Samuti väldid tipptunni ajal jalgrattaga liikudes ummikuid, saastad vähem õhku ja säästad meie keskkonda. Viibides rohkem värskes õhus ja päikesevalguse käes, omandab keha D-vitamiini, mis muudab meid erksamaks ja rõõmsamaks.

«Rattaga tööle!» kampaania kestab kogu suve, mille vältel jagame Regionaalhaigla töötajatele nõu, kuidas oma ratas sõidukorda seada ja seda hooldada, tutvustame olulisi reegleid, mida peaks iga rattur liikluses silmas pidama, jagame erinevaid temaatilisi soodustusi headelt koostööpartneritelt ja loosime parimatele jalgrattaga tööl käijatele välja üllatusauhindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles