Tervise lühiuudised

Postimees
Copy
Hapukapsast ja hapukurki on ikka kogu aeg tehtud-söödud ja need maitsevad paljudele, kuid hapendamine laiemalt on aastakümneid nagu Okasroosikese und maganud.

FOTO: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees
Hapukapsast ja hapukurki on ikka kogu aeg tehtud-söödud ja need maitsevad paljudele, kuid hapendamine laiemalt on aastakümneid nagu Okasroosikese und maganud. FOTO: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees Foto: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees

Puukborrelioosiga võib olla nakatunud 14 protsenti

Rohkem kui 14 protsenti maailma elanikkonnast põeb või on ­põdenud tõenäoliselt borrelioosi – sellele viitab antikehade olemasolu veres –, näitas olemasolevate tõendite koond­analüüs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles