Veedad palju aega ekraani ees? Siit leiad lihtsa kuid tõhusa kaitse oma silmadele.

Sanmare Trade OÜ
Copy
Foto: Sanmare Trade OÜ

Teada-tuntud on ütlemine „Vaatab elu läbi roosade prillide.“ - see on midagi, millega inimene end halva ja kurja eest kaitseb. Aga et tõeliselt kaitsta oma silmi, tuleks soetada hoopiski prillid, mis kaitsevad sind sinise valguse eest.

Meie elu tavapäraseks osaks on saanud helesiniste ekraanide silmitsemine ja seda tundide viisi– kes töö, kes lõbu pärast. Tegelikult on see silmadele kahjulik, sest ekraanidest tulev sinine valgus pole sama mis looduslik valgus. Kuvarite sinine helk võib tekitada erinevaid kõrvalmõjusid ja terviseprobleeme nagu näiteks unehäireid, lühinägelikkus, kurnatus või silmade ärritunud seisund.

Siniselt ekraanilt tulev valgus paneb keha arvama, et uneaeg pole veel käes ja surub maha uinumiseks vajalikku melatoniini tootmist, seepärast võib sul olla raske magama jääda. Mõningatel juhtudel võib sinine valgus tekitada ka depressiooni.

Kõige selle vastu aitab lihtne abinõu – ole vähem ekraanide ees. Aga kui sa pead seda siiski tegema - töö pärast või tahad näiteks kallimaga suhelda, siis kaitsevad sind sinise valguse prillid.

Foto: Sanmare Trade OÜ

Miks on sinise valguse prillid vajalikud?

Sinise valguse prillid vähendavad silmade väsimust ega lase tekkida häirivaid peegeldusi. Need sobivad ideaalselt inimestele, kes töötavad arvuti taga või juhivad autot. Maitsekas disain ja kvaliteetsed materjalid tagavad selle, et prillid kestavad kaua.

Valikus on üle kahekümne erineva mudeli. Sanmare Trade OÜ pakutavad arvutiprillid on soodsa hinnaga, kõik mudelid maksavad vähem kui 40 eurot ja on kohapeal olemas.

Miks osta just sinisevalguseprillid.ee e-poest?

Siin on saadaval suur valik prille erinevates värvitoonides ja maitseka disainiga. Kõik prillid sobivad ühtviisi nii meestele kui naistele. Kaasa saate pehme, prille kaitsva koti ja puhastuslapi.

Seni on kõik kliendid andnud ainult positiivset tagasisidet, aga kui sina ei ole mingil põhjusel prillidega rahul, võetakse need poodi tagasi 14 päeva jooksul.

Foto: Sanmare Trade OÜ

Kuidas osta e-poest?

Soovitud tooteni jõudmiseks vali tootemenüüst „kategooria“ ja lisage valitud prillid ostukorvi, seejärel täida kontaktandmete väljad ning vali tarneviis ja pakiautomaat, kust soovid kauba kätte saada. Märgi linnuke, et oled lugenud ja tutvunud veebilehe müügitingimustega. Lõpetuseks vali “Esita tellimus” ja vajuta “Mine maksma”.

Maksmisel on sul võimalik kasutada ka ESTO 3-osalist SLICE makseviisi, ilma, et peaksid ühtegi lisatasu maksma. Selle kohta leiad täpsema info siit. Kui soovid tasuda arvega, siis saada sellekohane e-mail aadressile info@sinisevalguseprillid.ee.

Kõik vajaliku oma kodu ja kontori täiustamiseks leiad kodulehelt www.kodustaar.ee.

Copy
Tagasi üles