Eestis müüdav Medistus Antivirus aitab hoiduda koroonaviirusega nakatumise eest

Copy
Foto: Shutterstock

Juba paar aastat on meie elu saatnud ebameeldiv ja ohtlik koroonaviirus. Kui veel hiljaaegu ei olnud tõhusat kaitset ega vaktsiine, siis on lisandunud uus võimalus, kuidas end nakatumise eest kaitsta.

In-vitro uuring näitab, et Medistus Antivirus toimib efektiivselt Covid-19/Sars-CoV-2 viirustüve vastu. Juba esimese kümne minuti jooksul väheneb viirus 99,4% (loe uuringust täpsemalt SIIT). Medistus Antivirus on meditsiiniseade, mis on testitud Sars-CoV-2 vastase toimega ning koheselt apteekides kättesaadav. Medistus Antiviruse kaitsev toime ei sõltu viiruse tüvest, see toimib kõigi viirustüvedega ühtmoodi.

Medistus Antivirus — millega tegu?

Kokkupuude bakterite ja viirustega ei tähenda ilmtingimata seda, et inimene haigeks jääb. Immuunsüsteem võitleb iga päev erinevate haigustekitajatega ning kui organism on nõrgenenud, võivad viirused läbi tungida. Seega on mõistlik immuunsüsteemi veidi aidata.

Proviisor Toomas Talving soovitab Medistus Antivirust rahvarohketes kohtades kasutada
Proviisor Toomas Talving soovitab Medistus Antivirust rahvarohketes kohtades kasutada Foto: Medistus Antivirus

Medistus Antiviruse imemistabletid tekitavad suu ja kurgu limaskestale kaitsva barjääri ehk kihi, millest viirused ja bakterid läbi ei pääse. Kui haigustekitaja organismis kanda kinnitada ei saa, ei hakka viirus ega bakterid paljunema ning inimene jääb terveks.

Rahvarohkes kohas vajab organism rohkem kaitset!

Kasuta Medistus Antivirust ennetava abivahendina alati, kui oled rahvarohkes kohas. Olgu selleks ühistransport, teater, kinosaal, üritused, kool, kontor, spordiklubi või ostukeskus.

Üks tablett tekitab kaitsva barjääri mitmeks tunniks ning sul ei ole vaja pidevalt muretseda, et keegi sind koroonaviirusesse või mõnesse muusse viirusesse nakataks.

Medistus Antiviruse kaitsev toime ei sõltu viiruse tüvest. Läbiviidud uuringute järgi on Medistus Antiviruse efektiivus tõestatud streptokokkide, stafülokokkide ning isegi tugevate viiruste H1N1 (seagripp), H2N2 (linnugripp) ja COVID-19 inaktiveerimisel.

Medistus Antivirus on kättesaadav kõikidest apteekidest ja tervisepoodidest üle Eesti ning veebipoest www.biaks.ee 

Copy
Tagasi üles