Vähiravifond ootab annetusi fondi ajaloo kalleima ravi rahastamiseks

BNS
Copy
Vähiravifond kogumas annetusi.
Vähiravifond kogumas annetusi. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Vähiravifond Kingitud Elu korraldab detsembris Tartus ja Tallinnas kaks heategevuslikku jõululaata, kuhu on oodatud annetustena käsitöö- ja kunstiesemed dirigendi ja muusikapedagoogi Janne Fridolini ning Tartu ettevõtja Riho Reiljani ravi rahastamiseks.

Janne Fridolin ja Riho Reiljan saavad fondi toel silma melanoomi ravi, mille maksumus on fondi jaoks ajaloo kalleim – ligi 50 000 eurot kuus, teatas vähiravifondi esindaja teisipäeval.

«Kutsume kõiki Eesti käsitöömeistreid ja kunstnikke üles annetama laadale oma kauneid töid, mille fondi vabatahtlikud laadal müüki panevad. Nii saavutame kaks eesmärki korraga: Eesti inimesed leiavad laadalt oma jõuluvanade kingikotti erilisi kingitusi ning nende müügist laekuv tulu läheb täies mahus vähihaigete toetuseks,» ütles fondi juhataja Toivo Tänavsuu.

Laat toimub 2.-4. detsembrini Tartus Lõunakeskuses ning 16.-18. detsembrini Tallinnas Ülemiste keskuses. Annetused on oodatud kuni novembri lõpuni Vähiravifond Kingitud Elu nimele Tartu Sõbra Selveri Smartposti või Tartu Aardla Selver DPD või Omniva postikappidesse. Telefon on 53849889.

Vähiravifondi heategevuslik jõululaat leidis 2020. ja 2021. aastal aset Tartus Lõunakeskuses. Väga erinevate kudumite, nipsasjade, mänguasjade, keraamikatööde, maalide ja muude esemete müügiga lisandus fondi tuhandeid eurosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles