Saa tallatoe probleemidest lõplikult lahti!

Copy
Foto: Medi

Sobiva tallatoe leidmine võib olla kohati väga keeruline - on olemas palju erinevaid tallatugede mudeleid ning ka jalanõusid, mida kandes on soov tuge saada. Tallatugede eesmärgiks on jalavõlvi vajumise toetamine ning ka jalanõude eluea pikenemine, toetades jalalaba just õige koha pealt ning lisaks aitavad nad vältida teatud jalanõu osa liigset kulumist. Boonusena leevendavad õiged toed põrutusi, hoiavad jalad toestatult, ning aitavad kõndimisel tekkivat koormust paremini jaotada. Jalalaba võlvitoetus on oluline, kuna aitab hoida jalgu, puusi, põlvi ning selga ja keha õiges asendis, mis omakorda vähendab valest asendist tingitud liigeste kulumist. Kuid kuidas siis leida endale õige tallatugi?

Medipood pakub laia tootevalikut tallatugesid nii meestele kui naistele, valikust leiab igaüks endale sobiva!

Sportimiseks ning aktiivseks eluviisiks sobib kõige paremini Active tallatugi, mille kuju ja lihtne sobitavus istub pea kõikide spordijalatsitega. Tallad on valmistatud mitmekihiliselt ning spetsiaalsetest materjalidest. Taldadel on erinevad materjalide tsoonid spetsiifiliseks leevenduseks ning sobivad nii lampjalgadele, langenud võlvidele kui ka kergele hallux valgusele - ehk suure varbaluu kondiga seotud probleemidele.

Kannavalu leevendamiseks leidub poes Heel Pain ning Heel Pain Pro, mis toetavad tänu pehmele polstrile ning mitmekihilisele südamikule kohaspetsiifilist valu. Ideaalne tallatugi neile, kes veedavad pikki päevi seistes.

Kui sul on madalad jalavõlvid, siis võib esialgu taldade kandmine muuta jalad valulikuks, kuid probleem möödub kiiresti. Põhjus peitub surves, mis tallatoed avaldavad jalavõlvile, see võib veidi valulikkust tekitada, kuna jalad pole toestusega harjunud. Võta aega, et jalad tallatugedega harjuksid ning ära loobu tugedest koheselt, jalg peab vaid uue abimehega harjuma.

Meestele leidub viisakamateks hetkedeks Medipunktis Business, Gentleman Pro ja Gentlemen slimi tallatoed. Eelkõige on tooted mõeldud mugavaks ja hingavaks alustoeks kingadele, olgu need siis kas kitsama lõikega või klassikalised - nelja valiku seast leiab endale õige igaüks.

Ballerinas pro ning High Heels/ High Heels pro on ideaalne valik neile, kes eelistavad baleriinasid või kontsakingi, sooviga toetada jala ristvõlvi. Mõeldud eelkõige kerge lampjalgsuse, lamemenenud jalalaba või kergelt langenud võlvide jaoks. Suure varbaluu kondiga probleemid saab samuti nende taldadega kergemaks muuta.

Lisaks jalatugedele on soovitatav kasutada paistes ja väsinud jalgade korral kompressioonsukki või põlvikuid, et leevendada pakitsus- ning väsimustunnet ja tagada jalgade ühtlane verevarustus. Valikus on nii lennureiside, treeningute kui ka igapäevaste tegevuste jaoks mitmes toonis ja suuruses sukad-põlvikud. Moetundlikule naisele on valikus elegantsed, push-up püksiosaga sukapüksid ning värvivalik on väga suur. Kompressioontoodete valikus on õhulisi ning elegantseid mudeleid, mis välimuselt sarnanevad tavaliste sukkadega.

Kõik tallatoed ja kompressioonsukad on saadaval MediPunktis, aadressil Valukoja 7 ning e-poes. Kohapeal on boonuseks tasuta konsultatsioon, mis lihtsustab õiget valikut!

Copy
Tagasi üles