Kas Putinist on kehva tervise tõttu saanud hologramm? (4)

PM Tervis
Copy
President Vladimir Putini taga on Ukraina kaitseministeeriumi allikate hinnangul kollektiivne Kreml.
President Vladimir Putini taga on Ukraina kaitseministeeriumi allikate hinnangul kollektiivne Kreml. Foto: Alexei Danichev/SPUTNIK/KREMLIN POOL/Scanpix

​Venemaa president Vladimir Putini väidetavad terviseprobleemid on pikka aega olnud ülemaailmseks kõneaineks ja Ukraina kaitseministeeriumi hinnangul võib ülesastumisi tegev Putin olla ka hologramm.

«See võib olla Putin, see võib olla «kollektiivne Kreml» või see võib olla hologramm,» nenditi Ukraina kaitseministeeriumist Daily Star andmetel.

Kanali General SVR Telegram allikad on vihjanud, et Putin ei saa kehva tervise tõttu enam koosolekutel osaleda ja ta seisund on halvenemas. Erinevate allikate väidete kohaselt võib Putin põdeda Parkinsoni tõbe kui ka vähki.

Kes on aga kollektiivne Kreml? Ukraina kaitseministeerium on esitanud teooria, mille kohaselt on Venemaa eesotsas pigem kollektiivne süsteem kui üksainus diktaator. «Väga oluline on mõista, et Putin on praegu kollektiivne kuvand, režiim, teatud kollektiivne süsteem. 

Aina enam selles kollektiivses süsteemis ei seisa selle taga mitte diktaator ise või kes iganes temana esineb, vaid tegelikult mingi ring,» ütlesid allikad kaitseministeeriumist.

«See ring on enamasti vanad nomenklatuuriohvitserid, julgeolekujõud, riigiteenistujad. See on vana põlvkond, inimesed, kes ihkavad Nõukogude Liitu, Nõukogude Liidu meetodeid.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles