Putini kehveneva tervise kohta tehti uus avastus (5)

PM Tervis
Copy
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: GRIGORY SYSOYEV

Venemaa presidendi Vladimir Putini tervise kohta on tehtud igasuguseid spekulatsioone. Nüüd on avaldatud pilt Putini käest, millel on näha väikeseid verevalumeid, mis võivad olla põhjustatud tilgutinõelast. 

Sinikad võivad erinevate allikate hinnangul olla põhjustatud tilgutist. See annab hoogu väidetele, et Venemaa presidendil võib olla vähk ja ta kannatab tugevate valude käes. 

Putini kätt nähti videost, kus ta kohtus Altai piirkonna kuberneri Viktor Tomenkoga.

Kreml avaldas kaks klippi, millest üks oli tugevalt monteeritud, et varjata terviseprobleeme, ja originaal, mis kohalike korrespondentide sõnul kiiruga kustutati.

Kyiv Posti reporter Jason Jay Smart kirjutas Twitteris: «Venemaa valitsuse avaldatud videos on näha, millised jäljed on jäänud Putini käele.» 

Kahtlused kehvast tervisest said alguse Putini välimusest, mis on muutunud – tursunud nägu ja värisevad käed. See on viinud oletusteni, et Putin ise on oma halvenevast tervisest teadlik ja see on ka üks Ukrainasse tungimise põhjuseid. 

Mitmes videoklipis on näha, kuidas presidendi käitumine on muutunud. Kohtumisel kaitseministri Sergei Šoiguga nähti teda lauast tugevalt kinni haaramas. Seda, et Putin üritab varjata käte värisemist, oli näha kohtumisel Valgevene diktaatori Aljaksandr Lukašenkaga, kirjutab Daily Star

Arvatakse, et verevalumid Putini käel on tingitud tilgutist.
Arvatakse, et verevalumid Putini käel on tingitud tilgutist. Foto: Gavriil Grigorov/AP/REX/Shutterstock
Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles