Putini käsi muutis kohtumisel värvi (1)

PM Tervis
Copy
Vladimir Putin kohtus Kuuba presidendi Miguel Díaz-Caneliga.
Vladimir Putin kohtus Kuuba presidendi Miguel Díaz-Caneliga. Foto: MIKHAIL KLIMENTYEV / KREMLIN POOL / SPUTNIK / POOL

Venemaa presidendi Vladimir Putini käsi muutus Kuuba presidendi Miguel Díaz-Caneliga kohtumise ajal lillaks, kui ta hoidis kinni tooli käepidemest, süvendades kahtlusi, et riigijuhi tervis on halvenenud, vahendab Express.

Putinit märgati Kuuba liidriga kohtumise ajal ebamugavalt jalgu liigutamas ja tooli käepidemest kinni haaramas, käsi värvumas lillakaks. On spekuleeritud, et Putin võib põdeda parkinsoni tõbe, aga ka vähki.

Mais tuli ilmsiks helifail, milles Kremliga seotud oligarh vihjas, et Putin põeb verevähki. Ajakirja News Lines hangitud salvestis sisaldas väidet, et president on väga haige.

Spekulatsioone kannustasid pildid mais Moskvas peetud võidupüha paraadilt, kus Venemaa liider jäi pildile, tekk jalgadel.

Altai piirkonna kuberneri Viktor Tomenkoga hiljutisel kohtumisel filmitud videos paistsid Putini käel väiksed verevalumid, mis võisid erinevate allikate hinnangul olla põhjustatud tilgutist.

Briti armee ülem lord Richard Dannatt ütles, et Putini käte välimus viitab sellele, et tal võib olla halb. Ta ütles Sky Newsile: «Praegu märkavad tähelepanelikud vaatlejad, et tema käed näevad pealt välja üsna mustad, mis on märk süstidest, kui teised kehaosad süstimist ei kannata.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles