ERR: PERHi operatsioonikeskuse tööd streik ei seganud

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe haigla vastuvõtt.
Mustamäe haigla vastuvõtt. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Põhja-Eesti regionaalhaigla operatsioonikeskuse sadakond töötajat jõudsid streigist hoolimata operatsiooni ajaks kohale, sest liiklemise logistika lepiti kokku juba üleeile.

Meedikute üldine hoiak on õpetajaid toetav ning kes teisiti arvab, ei pea vajalikuks sellest valjusti rääkida, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Kell kaheksa hommikul on PERHis kõik kohal, neljapäeval on plaanis 51 operatsiooni ja kokku töötab siin iga päev veidi üle saja inimese, mitte kogu brigaad ei tule operatsioonituppa üheaegselt, kuid kõik on kohal, siis kui vaja ning et seda tagada, tuli varakult logistikaga tegelema hakata.

«Üleeile käisin kõik töötajad, kes täna tööle peaksid tulema, ükshaaval läbi ja küsisin, millega ta tuleb tööle, kas on transpordi osas abi vaja,» ütles operatsioonikeskuse juhtiv vanemõde Kai Slet.

PERHi operatsioonikeskus streigiga ei ühinenud, Hiiul päevakirurgias katkestati eile solidaarsusest tunniks ajaks töö, Mustamäel tegi kolm operatsioonituba töösse pausi, kolm tuba tähendab kokku paarikümmend töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles