Verekeskus kutsub homme toimuvale doonoripäevale

PM Tervis
Copy
Iga doonor on oluline.
Iga doonor on oluline. Foto: Shutterstock

Reedel, 6. jaanuaril kell 10-15 kutsuvad Regionaalhaigla verekeskus ja reklaamiagentuur Tabasco kõiki soovijaid Tabasco kontoris (Erika 14, Tallinn) toimuvale doonoripäevale.

«Oleme Regionaalhaiglaga teinud mitmeid edukaid reklaamiprojekte ning koostöö loogilise jätkuna tekkis mõte anda oma panus ka doonorvere kogumisse,» selgitas Tabasco tegevjuht Karl Multer, lisades: «Asendasime eelmise aasta lõpus klientidele ja koostööpartneritele kingituse tegemise hoopis üleskutsega doonoriks tulla. Rõõmuga näeme, et üleskutse on hästi vastu võetud ja tuleb edukas doonorpäev meie kontoris.»

Regionaalhaigla verekeskuse juhataja Ave Lellepi sõnul on iga doonori panus olulise väärtusega. «Patsientide elud haiglates üle Eesti sõltuvad just doonorite panusest – doonorverd vajavad nii vähihaiged, sünnitajad ja imikud kui ka raskete operatsioonide patsiendid, aga ka aneemia, verejooksu, raske trauma ja mitmete teiste haiguste põdejad,» selgitas Ave Lellep. «On väga tervitatav, et meid kutsuvad enda juurde doonoripäevasid läbi viima erinevad ettevõtted, koolid, riigiasutused. Nii jõuame rohkemate doonoriteni ja saame koostöös ära teha palju head.»

Doonoriks saab tulla 18-60-aastane inimene, kelle kehakaal on üle 50 kilo, kes tunneb end terve ja puhanuna ning on vähemalt neli tundi enne vereloovutust söönud. Doonoripäevale kohale tulles peab olema kaasas isikut tõendav dokument.

Tabascos toimuvale doonoripäevale on vajalik ka varasem registreerimine. Vali omale sobiv aeg ja pane ennast kirja: www.tabasco.ee/veri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles