Viljandis tuleb nimekate osalejatega heategevusgala pisipoisi ravi toetuseks

PM Tervis
Copy
Gala aitab väikest Viljandi poissi Kevin-Sanderit, kes põeb üliharuldast Maroteaux Lamy sündroomi.
Gala aitab väikest Viljandi poissi Kevin-Sanderit, kes põeb üliharuldast Maroteaux Lamy sündroomi. Foto: Erakogu

Viljandi Jakobsoni kooli balletistuudio korraldab 29.01 kell 15 Viljandis Pärimusmuusika Aidas heategevusgala. Gala aitab väikest Viljandi poissi Kevin-Sanderit, kes põeb üliharuldast Maroteaux Lamy sündroomi, mille raviks on vaja 306 000 EUR. TÜ kliinikumi lastefondi abil on väikemees esimese ravimidoosi juba saanud.

Heatagevusgalal esinejate nimekiri on uhke – üles astuvad Marek Sadam, Eleryn Tiit, Inga ja Toomas Lunge, Jüri Ratas ja Kristina Tarmet, Tantsurühm Vabajalg, TÜVKA segakoor, maakonna playback'i võitjad Liilia Valdvee ja Ann Marii Raba ning VJK balletistuudio. Galat juhib Viljandi võrratu ja karismaatiline näitleja Janek Vadi.

Gala peakorraldajad – balletistuudio õpetajad Katrin Hommik ja Marit Neering ütlevad, et on sügavalt liigutatud Viljandi kogukonna abist ja suurepärasest koostööst. Sündmuse korraldamisega haakus kohe Pärimusmuusika Ait, kes andis tasuta ruumid, ka töötab kogu teenindav personal kontserdipaigas sel päeval tasuta, galaga on liitunud mitu Viljandi ettevõtet, kes annavad oma panuse.

Balletistuudio on heategevusega tegelenud aastaid – vaikselt ja märkamatult on kaetud puudust kannatavate perede jõululaudu, kogutud toidu- ja riideabi, korraldatud heategevusmüük Ukraina toetuseks. Seekordne sündmus on valjuhäälsem – on oluline tuua kokku helded annetajad, et Kevin-Sander saaks eluks vajaliku ravimi.

Galale pileteid ei müüda, kõik tulijad saavad teha kohapeal annetuse Lastefondi annetuskastidesse, olemas on ka kaardimakse võimalus. Annetuse suuruse üle otsustab iga tulija ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles