Rootsi pensionäridel pole mõtteski Saaremaa spaasid hüljata

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa Kuressaares
Spaa Kuressaares Foto: Peeter Langovits

Gotlandi pensionärid kinnitavad kui ühest suust, et info, nagu oleksid nad Saaremaa spaahotellides pettunud, on alatu vale.

Eilses Saarte Hääles ilmunud artiklis tõdes Gotlandil elav Riina Noodapera, et gotlandlased, kes on aastaid käinud Saaremaal igal kevadel ja sügisel, plaanivad tänavu sügisel reisida hoopis Pärnu või nt Haapsallu, kuna siinsetes spaades peavad nad oma mudavannid vahel suisa välja võitlema, kirjutas Saarte Häl.

1992. aastast Gotlandi eakate Saaremaale toomisega tegelenud füsioterapeut Gun Johansson, kes viibib praegugi ühe grupiga Rüütli spaahotellis, kinnitas eile, et Noodapera jutt on täielik vale ja neil pole Saaremaa spaahotellidele ühtegi pretensiooni.

Gunilla Björklund oletas, et Noodapera jutt võib põhineda mõne üksiku gotlandlase sõnadel, kuid Gotlandil elab siiski väga palju inimesi, kes sellega nõustuda ei saa.

Gun Johanssoni sõnul teevad Saaremaa spaahotellide töötajad ja raviarstid suurepärast tööd ning mitte ühelgi siinsetes spaades tervist turgutamas käinud gotlandlasel ei ole neile ainumastki asja ette heita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles