Uus terviseprobleem? Putini välimuses märgati midagi ebatavalist (1)

PM Tervis
Copy
Venemaa president Vladimir Putin.
Venemaa president Vladimir Putin. Foto: PAVEL BEDNYAKOV

Eelmisel nädalavahetusel tähistati Vene õigeusu kalendri olulist püha ehk ülestõusmispüha. Piltidele jäi ka 70-aastane Vladimir Putin, kelle juures märgati midagi ebatavalist.

Nimelt tekitas palju küsimusi arm, mis asus Putini kaelal ja mida varem pole märgatud. Ukraina blogija Deniss Kazanski ütles Telegrami postituses, et see meenutab Z-tähte, Venemaa sõjameelset sümbolit, mida ukrainlased võrdlevad natside haakristiga, vahendab The Western Journal

Ukraina parlamendiliige Oleksiy Gontšarenko sõnas, et Putin ei näinud kirikus kuigi hea välja. «Ta liikus vaevaliselt ja fotodelt on näha, et tema kaelal on arm,» lisas Gontšarenko. 

«Tõenäoliselt on ta läbinud mingi meditsiinilise protseduuri. Võibolla tegid nad kopsude kunstlikku ventilatsiooni või midagi muud sarnast.»

Väljaanne Daily Mail kirjutas, et diktaatorit saadab pidevalt kilpnäärmevähile spetsialiseerunud kirurg – Jevgeni Selivanov Moskva kliinilisest keskhaiglast.

Varasemad tähelepanekud Putini tervise kohta on tekitanud spekulatsioone, et tal võib olla kilpnäärmevähk, Parkinsoni tõbi või verevähk. Kuigi Venemaa ametnikud on korrutanud, et Putini tervis on hea, avaldas USA salajaste andmete leke, et väidetavalt on Putin saanud vähi tõttu keemiaravi. 

Vladimir Putini kaelal märgati ebatavalist armi.
Vladimir Putini kaelal märgati ebatavalist armi. Foto: New York Post / The Western Journal
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles