Fitlapi toitumisnõustaja Irina Tamme valmistab Kokakooli köögis kevadiselt värsket kikerherne-avokaadosalatit mee-sinepikastmega. Proovi ka!
ROHELUS KAUSIS ⟩ Värske ja tervislik kikerherne-avokaadosalat mee-sinepikastmega
Kikerherne-avokaadosalat mee-sinepikastmega, kaks portsjonit:
Vaja läheb:
- 290 g konserveeritud kikerherneid
- 170 g avokaadot
- 10 g mett
- 12 g sinepit
- 100 g tomatit
- 40 g punast sibulat
- 120 värsket kurki
- 70 g spinatit
- Sool
- Pipar
- Sidrunimahl
- Paprikapulber
Valmistamine:
- Nõruta ja loputa kikerherned.
- Rösti kikerherned kuival pannil. Maitsesta paprikapulbriga (soovi korral võid kasutada suitsutatud paprikapulbrit).
- Pese köögiviljad ja koori sibul. Puhasta avokaado.
- Tükelda tomat, kurk, avokaado ja sibul kaussi.
- Tõsta juurde spinatilehed ja röstitud kikerherned.
- Lisa juurde sool, pipar, sidrunimahl, sinep ja mesi.
- Sega kõik korralikult läbi ja serveeri.
Head isu!