Päevatoimetaja:
Marilin Vikat
Saada vihje

ROHELUS KAUSIS Värske ja tervislik kikerherne-avokaadosalat mee-sinepikastmega

Copy

Fitlapi toitumisnõustaja Irina Tamme valmistab Kokakooli köögis kevadiselt värsket kikerherne-avokaadosalatit mee-sinepikastmega. Proovi ka!

Kikerherne-avokaadosalat mee-sinepikastmega, kaks portsjonit:

Vaja läheb:

  • 290 g konserveeritud kikerherneid
  • 170 g avokaadot
  • 10 g mett
  • 12 g sinepit
  • 100 g tomatit
  • 40 g punast sibulat
  • 120 värsket kurki
  • 70 g spinatit
  • Sool
  • Pipar
  • Sidrunimahl
  • Paprikapulber

Valmistamine:

  • Nõruta ja loputa kikerherned.
  • Rösti kikerherned kuival pannil. Maitsesta paprikapulbriga (soovi korral võid kasutada suitsutatud paprikapulbrit).
  • Pese köögiviljad ja koori sibul. Puhasta avokaado.
  • Tükelda tomat, kurk, avokaado ja sibul kaussi.
  • Tõsta juurde spinatilehed ja röstitud kikerherned.
  • Lisa juurde sool, pipar, sidrunimahl, sinep ja mesi.
  • Sega kõik korralikult läbi ja serveeri.

Head isu!

Tagasi üles