TERVISEKOMPASS ⟩ Kuidas saada hakkama raskete tunnetega?

PM Tervis
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Saatejuht Ralf Sauter arutab psühholoog Kristjan Puusilla ja külalise Maria-Isabelle Muljariga raskete tunnete üle. Jutuks tulevad unenäod, rutiini langemine, vanemlus, analüütiline teraapia, inimese teadlikud ja alateadlikud tasandid ning palju muud.

Tunnete tundmine on iseloomulik igale inimesele ja seda funktsiooni välja lülitada ei saa. Kuidas aga saada hakkama segaduse ja tunnete raskema poolega, mis võib isegi eluisu ära võtta? Seda kõike kuula juba saatest. 

Saate lõpus tutvustab psühholoog Kristjan Puusild, mis on analüütiline psühholoogia. Psühholoog teeb selgeks, kes võiksid teraapiasse tulemist kaaluda ja mida seal täpsemalt tehakse.

Noortele suunatud taskuhääling «Räägi, kuidas sul päriselt läheb» on Postimehe terviseportaali ja sarja «Teaduse ja kunsti mängud» erisaade, mis läheb eetrisse korra kuus. Igas osas tulevad külla noored inimesed, kes jagavad oma kogemusi ja mõtteid erinevatel vaimse tervise teemadel.

Hea noor! Kui sa soovid jagada oma kogemust, anda tagasisidet või tulla ise saatesse, kirjuta vaimsetervisepodcast@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles